Nikdy jsem nedělala věnečky, tedy odpalované těsto z mléka. Dělám pouze z vody, jsou mnohem lepší a těsto je mnohem křehčí. Tyto byly pro kamarádku na oslavu a opravdu se mi povedly. Při pečení krásně vyrostly. Akorát jsem už nestíhala udělat domácí polevu, tak jsem koupila originál polevu na věnečky, ale krém už byl poctivý domácí, vanilkový máslový. Mňam :) Autor: Haanka
Nikdy jsem nedělala věnečky, tedy odpalované těsto z mléka. Dělám pouze z vody, jsou mnohem lepší a těsto je mnohem křehčí. Tyto byly pro kamarádku na oslavu a opravdu se mi povedly. Při pečení krásně vyrostly. Akorát jsem už nestíhala udělat domácí polevu, tak jsem koupila originál polevu na věnečky, ale krém už byl poctivý domácí, vanilkový máslový. Mňam :) Autor: Haanka
Můj blog: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě