Ve slovenštině se toto jídlo nazývá "Laci pečienka" a i u nás doma se toto jídlo takto volá. Je chutné, samozřejmě pouze pokud máte rádi mastnější maso. Na toto jídlo se používá vepřová krkovice, pořádně prorostlá. S kořením a česnekem a na pečení se používá kvalitní domácí sádlo. Příloha zelenina a brambůrky a po tomto vydatném obědě ještě kousek sladkého koláče se sklenicí piva nebo vína. Autor: Izabelka
Ve slovenštině se toto jídlo nazývá "Laci pečienka" a i u nás doma se toto jídlo takto volá. Je chutné, samozřejmě pouze pokud máte rádi mastnější maso. Na toto jídlo se používá vepřová krkovice, pořádně prorostlá. S kořením a česnekem a na pečení se používá kvalitní domácí sádlo. Příloha zelenina a brambůrky a po tomto vydatném obědě ještě kousek sladkého koláče se sklenicí piva nebo vína. Autor: Izabelka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě