Vepřová líčka na česneku

Recept Vepřová líčka na česneku

Přidal: , 23.6.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Zdravé recepty, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vepřová líčka na česneku se zeleninou. Autor: remcula

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 23.6.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Zdravé recepty, Oběd

SUROVINY

400 gvepřová líčka
2 kusycibule
2 lžíceolej
1 lžičkamásla
8 stroužkůčesnek
podle chutisůl, pepř
podle toho, kolik sníme zelenina - pórek, mrkev, celer, petržel

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na oleji orestujeme cibuli do světlehněda. Přidáme maso a orestujeme je ze všech stran, cibule ještě malinko zhnědne. Podlijeme asi 2 dcl vody a dusíme - (tlakový hrnec cca 20 min).
  2. Pak vyjmeme maso, přidáme nadrobno nasekaný česnek a jen tak 2-3 minuty povaříme. Celý základ rozmixujeme tyčovým mixérem, šťávu dochutíme a můžeme, ale nemusíme přidat malou 1lžičku másla.
  3. Zeleninu, kterou máme rádi-uvedla jsem tu, kterou jsem použila já, ale může být i brokolice, květák a pod.. nakrájíme na větší kusy a dáme na pařáček. Malinko ji osolíme a vaříme cca 20 minut, aby nebyla rozvařená a byla akorát na skus. Podáváme s udušeným masem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit