Vepřová panenka s omáčkou

Přidal: HeMiShEk, 17.6.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Omáčky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vepřová panenka s omáčkou. Příloha: bramborová kaše. Autor: HeMiShEk
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: HeMiShEk, 17.6.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Omáčky
SUROVINY
vepřová panenka
cibule
tymián
sůl, pepř
olej
voda
hladká mouka
masox
- Vepřovou panenku si nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova. Dáme na talířek a na výpeku osmažíme na jemno nakrájenou cibuli.
- Jakmile nám začne zlátnout přilijeme vodu a přisypeme tymián. Chvíli povaříme a poté rozmixujeme ponorným mixérem. Dochutíme masoxem. Zahustíme hladkou moukou rozmíchané v trošce vody a chvíli povaříme.
- Opečené maso přidáme do omáčky a můžeme podávat s bramborovou kaší. Přejí dobrou chuť.=)
KOMENTÁŘE K RECEPTU