Vepřová plec plněná ořechovou nádivkou se slaninkou

Přidal: Triniti, 4.9.2015
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vepřová plec bez kosti plněná ořechovo-švestkovou nádivkou. V náplni je i slaninka a dodá tomu tu správnou chuť. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Triniti, 4.9.2015
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Budeme potřebovat:
1,5 kgvepřová plec
2 lžíceestragonová hořčice
4 lžíceolej
2 lžícevepřové sádlo
200 mlsvětlé pivo
sůl, pepř
Dále budeme potřebovat:
100 guzená slanina
2 lžíceolej
1 kscibule
3 stroužkyčesnek
2 ksvejce
100 gsušené švestky
100 gmleté vlašské ořechy
1 lžícenasekaná pažitka
1 lžícenasekaná bazalka
majoránka
muškátový oříšek
sůl
- Slaninu, cibuli, česnek a švestky nakrájíme na malé kousky. Bazalku, pažitku nakrájíme na drobno.
KOMENTÁŘE K RECEPTU