Vepřová pomazánka

Recept Vepřová pomazánka

Přidal: , 12.4.2016

Kategorie: Pomazánky, Paštiky, Vepřové, Maso, 15 minutovky, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vepřová pomazánka. Autor: HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 12.4.2016

Kategorie: Pomazánky, Paštiky, Vepřové, Maso, 15 minutovky, Chuťovky

SUROVINY

1 konzervavepřové maso ve vlastní šťávě
2 lžícevepřového sádla
1 ksvětší cibule
dle chutisůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Cibuli si nakrájíme na jemno a dáme do misky. Přidáme vepřovou konzervu a změklé sádlo. Vše dobře promícháme.
  2. Osolíme a opepříme dle vlastní chuti. Každá konzerva je trošku jinak kořeněná. Některé ani nepotřebují dochutit.
  3. Nejlepší je pomazánka s čerstvým rohlíkem a cherry rajčátkem. Přeji dobrou chuť.=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit