Vepřová všehochuť

Tak toto hlavní jídlo je u nás doma, když potřebuji zužitkovat všechno z chladničky. Tentokrát jsem měla masíčko, papriku, párky a slaninu. Přidala jsem i hrst sušených hub, které jsem předem namočila do vody. Byl z toho docela zajímavý oběd, každému chutnalo. Podávala jsem to s vařeným bramborem. Autor: Adddy

Přidal:, 24.11.2017
Kategorie: Vepřové, Maso, Hlavní jídla
Recept Vepřová všehochuť

Suroviny

1 kscibuli
30-40 dkgvepřové plece
půlčervené, žluté papriky
2 nohypárku
hrsthub
10 dkgslaniny
dle chutikmín
dle chutisůl, pepř

Postup přípravy

  1. Vepřové nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme na drobno, párek na kolečky, slaninu na kostičky.Tip: Velikonoční tvarohový beránek
  2. Osmažíme cibulku, přidáme kostky masa a opečeme, zmírníme, přidáme houby, párek, slaninu.
  3. Pak podlijeme, přidáme kmín, sůl, pepř, zaklopíme a dáme tak na hodinku péct do trouby.Tip: Velikonoční maďarská tlačenka se zeleninou a vajíčkem
  4. Přidáme papriky na nudličky a pečeme do měkka.
  5. Podáváme s bramborem. Dobrou chuť.Tip: Velikonoční babiččin mazanec