Vepřové kapsičky

Recept Vepřové kapsičky

Přidal: , 31.1.2017

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Klasické plátky masa s omáčkou a přílohou (bramborovou kaší nebo rýží, případně zeleninovým nebo bramborovým salátem) to je již otřepané hlavní jídlo. Někdy mám chuť na něco speciálního, co nedělávám každý den a to je kapsička z kuřecích prsou nebo z vepřového masíčka. Naplnit můžete čímkoliv, mně nejvíce chutná maso naplněné klobásou a nivou. Niva je slaná, dodá masu fantastickou chuť. Určitě vyzkoušejte na nedělní oběd. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 31.1.2017

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

4 kssilnější vepřové plátky
půlkaklobásy
100 gnivy
50 gherkulese
1 kscibule
dle chutisůl, pepř
dle chutigrilovací koření
1 lžičkahladké mouky

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Do každého plátku si opatrně nařízneme kapsu, kterou naplníme kolečky klobásy, herkulesem, plátkem nivy, poté dobře spíchneme párátkem.
  2. Osmažíme si cibulku, přidáme naplněné kapsičky, posypeme grilovacím kořením, sůl, pepř, osmahneme, podlijeme trochou vodu a dáme zaklopené péct na 180 °C.
  3. Je-li maso měkké, vyjmeme ho, zaprášíme šťávu hladkou moukou a provaříme.
  4. Podáváme s bramborem. Dobrou chuť :)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit