Vepřové kapsičky

Klasické plátky masa s omáčkou a přílohou (bramborovou kaší nebo rýží, případně zeleninovým nebo bramborovým salátem) to je již otřepané hlavní jídlo. Někdy mám chuť na něco speciálního, co nedělávám každý den a to je kapsička z kuřecích prsou nebo z vepřového masíčka. Naplnit můžete čímkoliv, mně nejvíce chutná maso naplněné klobásou a nivou. Niva je slaná, dodá masu fantastickou chuť. Určitě vyzkoušejte na nedělní oběd. Autor: Adddy

Přidal:, 31.1.2017
Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd
Recept Vepřové kapsičky

Suroviny

4 kssilnější vepřové plátky
půlkaklobásy
100 gnivy
50 gherkulese
1 kscibule
dle chutisůl, pepř
dle chutigrilovací koření
1 lžičkahladké mouky

Postup přípravy

  1. Do každého plátku si opatrně nařízneme kapsu, kterou naplníme kolečky klobásy, herkulesem, plátkem nivy, poté dobře spíchneme párátkem.Tip: Jahodový džem bez chemie
  2. Osmažíme si cibulku, přidáme naplněné kapsičky, posypeme grilovacím kořením, sůl, pepř, osmahneme, podlijeme trochou vodu a dáme zaklopené péct na 180 °C.
  3. Je-li maso měkké, vyjmeme ho, zaprášíme šťávu hladkou moukou a provaříme.Tip: Hrnkový chléb téměř bez práce
  4. Podáváme s bramborem. Dobrou chuť :)