Vepřové karé plněné kysaným zelím

Recept Vepřové karé plněné kysaným zelím

Přidal: Marta Mlyn, 28.8.2017

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Masíčko se dá naplnit různými surovinami. Já jsem dnes zvolila tuto variantu a maso jsem naplnila kysaným zelím. Malý to velmi nemá rád, ale kupodivu to snědl celé. Děti jsou nevyzpytatelné a když vidí jíst každého, dají si i oni, proto dbejte na to, abyste stále jedli všichni spolu a když uvidí jíst vás a jak vám velmi chutná, dají si i oni :) uvidíte. Autor: Marta M.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Marta Mlyn, 28.8.2017

Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd

SUROVINY

vepřové karé
anglická slanina
uzené slaniny
kysané zelí
sůl, pepř
cukr
olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na pánvi opražíme pokrájenou uzenou slaninu, přidáme kysané zelí, sůl (pokud je v zelí kmín a bobkový list, tak nepřidáváme, když není tak přidáme).
  2. Přidáme cukr, aby bylo zelí sladkokyselé. Chvíli restujeme podlijeme trochou vody a dusíme.
  3. Hotové zelí necháme trochu vychladnout.
  4. Nakrájíme karé tak, že první řez nerozřízneme celkem, ale druhý řez rozřízneme úplně.
  5. Otevřeme ho a naklepeme, osolíme, opepříme.
  6. Na to poklademe anglickou slaninu a připravené zelí. Uděláme rolky a spojíme párátkem.
  7. Zelí co zůstalo dáme na pekáč.
  8. Připravené rolky prudce opečeme a ukládáme do pekáče na zelí, podlijeme trochou vody, přikryjeme a pečeme cca 50 - 60 min.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit