Vepřové karé ve sladko kyselé omáčce

Recept Vepřové karé ve sladko kyselé omáčce

Přidal: , 17.3.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Nejenže je to LUXUS na talíři,ale zároven i v bříšku. Autor: Naďa I. (Rebeka)

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 17.3.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

300 gvepřového karé (kotleta bez kosti)
3 ksnaťové cibulky
2 stroužkyčesneku
50 gsušené šunky
400 gomáčky Uncle Beans Sweet and sour
2 lžičkynajemno nastrouhaného zázvoru
1 ksčervená paprika-kapie
1 lžícesádla
1 lžíceoleje
1 lžícekoření Chilli gurmánský steak (Vitana)
sůl dle chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso nakrájíme na nudličky, přidáme koření, zázvor, zakápneme olejem a necháme přes noc v lednici.
  2. Do pánve dáme sádlo, přidáme maso a zprudka restujeme ccca 10 inut.
  3. Maso vyjmeme, přidáme bílou část cibule a papriku pokrájené na proužky, nasekaný česnek, pokrájenou šunku a chvilku restujeme. Vrátíme zpět maso, přidáme omáčku a společně vše prohřejeme.
  4. Nakonec přidáme zelenou nať z cibule. Podle chuti případně dosolíme. Podáváme s rýží nebo na topince.

Autor: Naďa I. (Rebeka)

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit