Vepřové kostky na pivu

Vepřové kostky na pivu. Podáváme s rýži. Autor: Adddy

Přidal:, 18.5.2016
Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd
Recept Vepřové kostky na pivu

Suroviny

700 gvepřové plecko
1 ksvelká cibule
1,5 dclčerného piva
1/2 kostkymasoxu
dle chutisůl,pepř
dle chutimletý kmín

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme na drobno a osmažíme na sádle.Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky
  2. Přidáme maso a zprudka opečeme. Přidáme sůl, pepř, mletý kmín a zmírníme oheň. Přiklopíme poklicí a necháme pustit maso šťávu.
  3. Pak přilijeme černé pivo, 1 dcl vody a masox a dusíme do měkka. Když je maso měkké, zahustíme nastrouhaným tvrdým chlebem.Tip: Jahodový džem bez chemie
  4. Podáváme s rýží. Dobrou chuť.