Vepřové kostky v mrkvi

Přidal: rebeka, 17.7.2018
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Tak chutný oběd je na světě. Mám navařené i na zítra, doufám, že se to všechno nespotřebuje. Přílohu samozřejmě navarím čerstvou, dnes to jsou klasické vařené brambory omaštěné máslem a posypané pažitkou, zítra to bude jasmínová rýže. Máte rádi i vy maso na šťávě s mrvkou? Někdy přidávám i hrášek, dnes jsem ho vynechala. Autor: Naďa I. (Rebeka)
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: rebeka, 17.7.2018
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd, Část dne
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
vepřová kýta
tuk
sůl, pepř
cibule
vývar/voda
mrkev
máslo
hladká mouka
citrónová šťáva
cukr
- Maso (tady kýta) osolit, opepřit a zarestovat na tuku.
- Vyjmout a ve výpeku osmahnout cibuli do zlatava.
- Maso vrátit zpět, přidat trochu vývaru nebo vody a dusit doměkka. 15 min před koncem přidat na kolečka pokrájenou mrkev. Na lžíci másla přidat lžíci hl. mouky, vymíchat světlou jíšku.
- Přidat k mrkvi a provařit. Přidat citronovou šťávu a cukru a dle chuti event. dosolit.
Můj blog: Vaření s Tomem
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Bravčové kocky v mrkve.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Kostki wieprzowe w marchewce.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Gebratene Schweinewürfel mit Möhren an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Répás sertéskocka.
KOMENTÁŘE K RECEPTU