Vepřové na pivu a kečupu

Recept Vepřové na pivu a kečupu

Přidal: , 1.6.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vepřové na pivu a kečupu. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 1.6.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

700 gvepřové maso
1 kscibule
1 kskapie
1,5 dclčerné pivo
1,5 dclkečup
4 stroužkyčesneku
vegeta
majoránka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso nakrájíme na kostky, cibuli na drobno. Rozpálíme sádlo, osmažíme cibuli. Přidáme maso a zprudka opečeme, pak zmírníme a ještě chvíli opékáme, až maso pustí šťávu. Přidáme vegetu, kečup a černé pivo. Chvíli podusíme.
  2. Když se začne vysmahovat šťáva, podlijeme vodou či vývarem a dusíme do měkka. Je-li maso měkké, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a kapii nakrájenou na nudličky.
  3. Krátce povaříme, zahustíme hladkou moukou. Podáváme s těstovinou, chlebem. Dobrou chuť.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit