Vepřové na pivu a kečupu

Přidal: Adddy17, 1.6.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Vepřové na pivu a kečupu. Autor: Adddy
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Adddy17, 1.6.2016
Kategorie: Vepřové maso, Maso, Oběd
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
700 gvepřové maso
1 kscibule
1 kskapie
1,5 dclčerné pivo
1,5 dclkečup
4 stroužkyčesneku
vegeta
majoránka
- Maso nakrájíme na kostky, cibuli na drobno. Rozpálíme sádlo, osmažíme cibuli. Přidáme maso a zprudka opečeme, pak zmírníme a ještě chvíli opékáme, až maso pustí šťávu. Přidáme vegetu, kečup a černé pivo. Chvíli podusíme.
- Když se začne vysmahovat šťáva, podlijeme vodou či vývarem a dusíme do měkka. Je-li maso měkké, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a kapii nakrájenou na nudličky.
- Krátce povaříme, zahustíme hladkou moukou. Podáváme s těstovinou, chlebem. Dobrou chuť.
KOMENTÁŘE K RECEPTU