NejRecept.cz Maso Vepřové maso Vepřové plátky v hořčičné omáčce
Vepřové plátky v hořčičné omáčce
Recept Vepřové plátky v hořčičné omáčce
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: HeMiShEk

Vepřové plátky v hořčičné omáčce. Autor: HeMiShEk

HeMiShEk HeMiShEk    ·   7.4.2016

Vepřové plátky v hořčičné omáčce

Vepřové plátky v hořčičné omáčce. Autor: HeMiShEk

Suroviny
vepřové plátky
cibule
olej
hořčice plnotučná
sůl, pepř
voda
hladká mouka
Postup receptu
Vytisknout
  1. Vepřové plátky osolíme, opepříme a potřeme hořčicí z obou stran. Na hlubší pánvi necháme rozpálit olej a poté plátky zprudka osmažíme střídavě z každé strany. Jakmile se maso zatáhne, podlijeme vodou a pod pokličkou necháme dusit dokud maso nezměkne.
  2. Jakmile maso změkne, zahustíme hladkou moukou rozmíchané v trošce vody.
  3. Úplně nakonec přidáme na jemno nakrájenou cibuli. Povaříme cca 5 minut. Podáváme s rýží. Přeji dobrou chuť.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář