Vepřové plátky v hořčičné omáčce

Recept Vepřové plátky v hořčičné omáčce

Přidal: , 7.4.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vepřové plátky v hořčičné omáčce. Autor: HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 7.4.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

vepřové plátky
cibule
olej
hořčice plnotučná
sůl, pepř
voda
hladká mouka

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Vepřové plátky osolíme, opepříme a potřeme hořčicí z obou stran. Na hlubší pánvi necháme rozpálit olej a poté plátky zprudka osmažíme střídavě z každé strany. Jakmile se maso zatáhne, podlijeme vodou a pod pokličkou necháme dusit dokud maso nezměkne.
  2. Jakmile maso změkne, zahustíme hladkou moukou rozmíchané v trošce vody.
  3. Úplně nakonec přidáme na jemno nakrájenou cibuli. Povaříme cca 5 minut. Podáváme s rýží. Přeji dobrou chuť.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit