Vepřové po znojemsku

Recept Vepřové po znojemsku

Přidal: , 14.11.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Klasika na oběd. U nás doma je to jedno z oblíbených jídel, ať už s těstovinou nebo s kynutým knedlíkem. Pokud nevím co vařit, tehdy jde na řadu právě tento recept. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.11.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

400 gvepřového plecka
1 kscibule
3-4 kssladkokyselé okurky
mletá paprika
sůl, pepř
hladká mouka na zahuštění

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso nakrájíme na kostky, cibuli na drobno.
  2. Na sádle osmažíme cibulku, přidáme maso a opečeme. Přidáme mletou papriku, sůl, pepř.
  3. Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Ke konci přidáme okurky nakrájené na kostičky, dle potřeby můžeme k masu nalít trochu láku z okurek.
  4. Zahustíme hladkou moukou s vodou. Podáváme s rýží, těstovinou, knedlíkem. Dobrou chuť!
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit