Vepřové řízky s hořčicí

Recept Vepřové řízky s hořčicí

Přidal: , 22.1.2018

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

V neděli jsem připravovala vepřové řízky obalované s hořčicí. Kdo má rád výzvy obyčejnou hořčici může zaměnit za dijonskou, bude to ještě výraznější. Já jsem použila obyčejnou a řeknu vám, byla to dobrota. Mé dívky tento oběd chválili, dokonce ani nezůstalo nic na talíři jako zvykne. I manžel jsi pochvaloval, že konečně něco jiného než kuřecí plátky, nudle, noky nebo svíčková. Autor: Marianka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 22.1.2018

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

plátky karé
sůl, pepř
plnotučná hořčice
hladká mouka
vejce
strouhanka
olej na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso nakrájíme na řízky, jemně je vyklepeme.
  2. Klasicky v trojobalu obalit, jen před jěšte osolit, opepřit a potřít z obou stran hořčicí.
  3. Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova, ukládáme po vysmažení na papírový ubrousek.
  4. Podávala jsem s bramborovou kaší :)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit