Vepřové rolky plněné hranolky

Vynikající hlavní jídlo. Vepřové rolky a uvnitř hranolky.

Přidal:, 2.7.2015
Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd
Recept Vepřové rolky plněné hranolky

Suroviny

Budeme potřebovat:
vepřové karé
brambory
sůl
pepř
olivový olej
tvrdý sýr
majonéza
rajčatové pyré
bylinky podle chuti

Postup přípravy

  1. Vepřové maso nakrájíme na tenké plátky, které ještě vyklepeme paličkou na maso. Osolíme, opepříme a posypeme bylinkami podle chuti.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Brambory očistíme a nakrájíme na hranolky. Vaříme je v osolené vodě 15 minut.
    Každý vepřový plátek potřeme majonézou, rajčatovým pyré, položíme brambory a srolujeme. Upevníme párátko, aby rolky drželi.
  3. Připravíme si zapékací mísu, vymažeme ji olivovým olejem a uložíme rolky. Vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme při teplotě 200 stupňů do zlata. Těsně před koncem posypeme vrch nastrouhaným sýrem. Dobrou chuť!Tip: Hrnkový chléb téměř bez práce

Zdroj: Vk