Vepřové soté se zeleninou

Recept Vepřové soté se zeleninou

Přidal: , 30.6.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Vepřové soté se zeleninou. Podáváme s hranolkami nebo rýží. Autor: Adddy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 30.6.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

600 gvepřové kýty
50 garašídů
kousekceleru
2 ksmrkve
1 bal.rajský protlak
dle chutisůl, pepř
1 kscibule
1 lžícesolamylu
2 lžícesojové omáčky
1 lžícecukru

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme solamyl a sojovou omáčku.
  2. Necháme alespoň 1h odležet v lednici.
  3. Pak maso zprudka opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, nastrouhanou mrkev a celer nahrubo a opékáme. Přidáme arašídy, rajský protlak, cukr a podlijeme vodou. Povaříme.
  4. Podáváme s hranolkami nebo rýží. Dobrou chuť.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit