NejRecept.cz Maso Vepřové maso Vepřový kýta na paprice
Vepřový kýta na paprice
Recept Vepřový kýta na paprice
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Honzík Drew Čubr Honzík Drew Čubr    ·   27.12.2015

Vepřový kýta na paprice

Vepřový kýta na paprice. Autor: Honzík

Suroviny

Suroviny:

1 kg
v. plecka
1 ks
normální paprika (žlutá)
sůl, pepř
červené paprika
cibule
olej
těstovina
Postup receptu
Vytisknout
  1. Ahojky jedná se o další můj experiment a musím říct že se jedná o dokonalou omáčku :)
  2. Nejdříve si nakrájíme maso na kostičky a osmažíme ho na cibulce. Když se nám maso zatáhne přidáme č. papriku, sůl, peř a na nudličky nakrájenou žlutou papriku. Vše necháme chvíli orestovat, aby maso do sebe nasáklo všechny chutě a pak už to jen podlijeme vodou a vaříme dokud není maso měké pak už se jen zahustí.
  3. Co se týče přílohy zvolil jsem tyhle velké italské těstoviny a má to vážne opravdu jinou chuť než s klasickými těstovinami. Pokud vám bude omáčka chutnat, zanechte prosím koment :)
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář