Vepřový řízek madeta

Vepřový řízek madeta (se slaninou a sýrem). Autor: remcula

Přidal:, 26.6.2016
Kategorie: Sváteční pečení, Vepřové, Maso, Vánoce, Oběd
Recept Vepřový řízek madeta

Suroviny

4 kusyvepřová kotleta
4 kusy-plátkyanglické slaniny
80 gNiva
80 gtvrdý sýr
2 lžíceolej
2 špetkysladká paprika
podle chutisůl, pepř
1 lžíceolej na vymazání plechu

Postup přípravy

  1. Kotlety lehce naklepeme, nařízneme okraje, osolíme a opepřímeTip: Jahodový džem bez chemie
  2. Zprudka orestujeme na oleji z obou stran a vyjmeme je..
  3. Na každý kus masa nastrouháme NivuTip: Hrnkový chléb téměř bez práce
  4. Překryjeme plátkem anglické slaniny a nakonec postrouháme tvrdým sýrem
  5. Vložíme do pekáčku a v rozpálené troubě pečeme zhruba 15 minut. Podáváme s opečenými bramborami..Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.