Vídeňská roštěná

Klasický nedělní oběd, na kterém se nedá nic zkazit. Jako příloha rýže nebo opékané brambory. Už jen chuť do vaření a máte to :) Autor: Romča

Přidal:, 14.2.2019
Kategorie: Hlavní jídla, Maso, Hovězí
Čas přípravy:
Čas vaření:
Recept Vídeňská roštěná

Suroviny

4 ksroštěnky
dle chutisůl, pepř
60 golej
40 gmásla
2 kscibule

Postup přípravy

  1. Roštěnky naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme, vložíme na velkou pánev s hodně rozehřátým olejem a prudce opečeme po jedné straně asi 3 minuty.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole
  2. Pak je obrátíme, přidáme k nim na nudličky nakrájenou cibuli a opékáme dále do měkka.
  3. Pak maso vyjmeme cibuli osmažíme do červena, olej slijeme, k cibuli přidáme máslo a vývar, přihřejeme a nalijeme na roštěnky.Tip: Šnekový beránek - velikonoční pečení
  4. Podáváme s opečeným bramborem.