Vídeňská roštěná

Recept Vídeňská roštěná

Přidal: , 14.2.2019

Kategorie: Hovězí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Klasický nedělní oběd, na kterém se nedá nic zkazit. Jako příloha rýže nebo opékané brambory. Už jen chuť do vaření a máte to :) Autor: Romča

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 14.2.2019

Kategorie: Hovězí, Maso, Oběd

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

4 ksroštěnky
dle chutisůl, pepř
60 golej
40 gmásla
2 kscibule

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Roštěnky naklepeme, po obvodu nařízneme, osolíme, opepříme, vložíme na velkou pánev s hodně rozehřátým olejem a prudce opečeme po jedné straně asi 3 minuty.
  2. Pak je obrátíme, přidáme k nim na nudličky nakrájenou cibuli a opékáme dále do měkka.
  3. Pak maso vyjmeme cibuli osmažíme do červena, olej slijeme, k cibuli přidáme máslo a vývar, přihřejeme a nalijeme na roštěnky.
  4. Podáváme s opečeným bramborem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit