Višně nám už v zahradě pomalu dozrávají, tak jsem se pustila do nejoblíbenějšího koláčku mého manžela. A rovnou z kila mouky, aby toho nebylo málo. Těsto kyne až na plechu, takže nemusíte čekat, až vykyne v misce, pak na plechu. Zjednodušená a zrychlená práce. Těsto je jemné, dobře se s ním pracuje a po upečení je krásně jemné i druhý den. Autor: Marta
Višně nám už v zahradě pomalu dozrávají, tak jsem se pustila do nejoblíbenějšího koláčku mého manžela. A rovnou z kila mouky, aby toho nebylo málo. Těsto kyne až na plechu, takže nemusíte čekat, až vykyne v misce, pak na plechu. Zjednodušená a zrychlená práce. Těsto je jemné, dobře se s ním pracuje a po upečení je krásně jemné i druhý den. Autor: Marta
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě