I takto lze využít cuketu. Je vláčná a výborná, nám doma chutná asi ještě víc než klasická. Dělám mramorovou - do části těsta přidávám kakao, aby to v konečném řezu lahodilo i oku. Pokud máte rádi, můžete přidat nasekanou čokoládu, rozinky namočené v rumu nebo i jiné sušené ovoce. U nás doma bábovka neprojde bez nasekané čokolády, které tam musí být požehnaně. A to nejen uvnitř, ale i na povrchu. Autor: Alena Borchová
I takto lze využít cuketu. Je vláčná a výborná, nám doma chutná asi ještě víc než klasická. Dělám mramorovou - do části těsta přidávám kakao, aby to v konečném řezu lahodilo i oku. Pokud máte rádi, můžete přidat nasekanou čokoládu, rozinky namočené v rumu nebo i jiné sušené ovoce. U nás doma bábovka neprojde bez nasekané čokolády, které tam musí být požehnaně. A to nejen uvnitř, ale i na povrchu. Autor: Alena Borchová
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě