Nadýchaná, sladká a jako stvořená ke snídani. Přesně taková je tahle bábovka, na kterou nepotřebujete odměrky. Na odměření surovin vám postačí jen jeden hrnek. Recept je sám o sobě velmi jednoduchý a složený z několika základních surovin. Určitě vyzkoušejte. Nebudete litovat.
Nadýchaná, sladká a jako stvořená ke snídani. Přesně taková je tahle bábovka, na kterou nepotřebujete odměrky. Na odměření surovin vám postačí jen jeden hrnek. Recept je sám o sobě velmi jednoduchý a složený z několika základních surovin. Určitě vyzkoušejte. Nebudete litovat.
Bábovka je u nás klasikou, na kterou nedají dopustit dospělí ani děti. Velmi ráda ji dělám ke snídani během víkendu, ale skvěle se hodí i jako dezert ke kávě. Připravit se dá na stovky způsobů. Já jsem zvolila variantu s kokosem a bílým jogurtem.
Upečenou bábovku necháme vychladnout a následně vyklopíme z formy. Před podáváním ji můžete posypat moučkovým cukrem. A pokud byste s bábovkou chtěli trochu zaexperimentovat, vyzkoušejte tento recept s tvarohem.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě