Bryndzovými koláči potěším vždy celou rodinu. Nejenže jsou velmi dobré, ale také skvěle zasytí, takže jsou ideální k snídani, večeři či jako rychlý snack během dne. Těsto je nadýchané a vláčné a v kombinaci s bryndzovou náplní vytváří dokonalou souhru. Recept je jednoduchý, určitě vyzkoušejte. Autor: Milada Sumková
Bryndzovými koláči potěším vždy celou rodinu. Nejenže jsou velmi dobré, ale také skvěle zasytí, takže jsou ideální k snídani, večeři či jako rychlý snack během dne. Těsto je nadýchané a vláčné a v kombinaci s bryndzovou náplní vytváří dokonalou souhru. Recept je jednoduchý, určitě vyzkoušejte. Autor: Milada Sumková
Slané koláče nepeču příliš často. Doma máme raději spíš ty sladké. Nedávno jsem si však řekla, že místo moravských koláčů, které dělám podle tohoto skvělého receptu, vyzkouším ty bryndzové – a nemohla jsem udělat lépe.
Upečené koláče nechte vychladnout a poté je můžete rovnou servírovat. Mně nějaké zbyly, tak jsem je uložila do uzavíratelné nádoby. Druhý den byly stále měkké a velmi chutné. Můžete si je tak připravit klidně i do zásoby. A pokud by vám náhodou zbylo více bryndze, vyzkoušejte si k ní připravit zdravé a chutné cuketové halušky.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě