Když přijde chuť na něco bezmasého, skvěle se hodí marinované žampiony s bramborovou kaší. Já jsem k nim následně naservírovala ještě kyselé okurky, ale vhodný je i zeleninový salát. Autor: Alena Borchová
Když přijde chuť na něco bezmasého, skvěle se hodí marinované žampiony s bramborovou kaší. Já jsem k nim následně naservírovala ještě kyselé okurky, ale vhodný je i zeleninový salát. Autor: Alena Borchová
Marinované žampiony mají výraznou chuť, díky které není jídlo mdlé. Bramborová kaše se k nim hodí nejvíce, ale pokud se vám ji nechce připravovat, klidně ji nahraďte vařenými bramborami.
Sůl ani koření už během vaření žampionů nemusíte přidávat. Marináda je dostatečně výrazná sama o sobě. Takto připravené žampiony můžete podávat samostatně, případně jimi doplňte grilované nebo pečené kuřecí či vepřové maso.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě