Budapešťská pomazánka je výbornou volbou jako občerstvení na Silvestra, rychlá snídaně nebo chutná večeře. Doma ji dělám pravidelně a vždy se celá okamžitě sní. Autor: Michaela Žítková
Budapešťská pomazánka je výbornou volbou jako občerstvení na Silvestra, rychlá snídaně nebo chutná večeře. Doma ji dělám pravidelně a vždy se celá okamžitě sní. Autor: Michaela Žítková
Přípravy na Silvestra jsou u nás v plném proudu, proto zkouším připravovat různé pomazánky. Mezi ně patří i tato Budapešťská pomazánka, která má díky zakysané smetaně příjemně krémovou konzistenci.
Budapešťská pomazánka chutná výborně na čerstvém pečivu, domácím chlebu nebo opečeném toustu. Ideální je například na snídani nebo jako jednohubky na oslavy či Silvestra. Velmi dobře si rozumí i s čerstvou zeleninou, proto ji k ní nezapomeňte servírovat. Vhodná je například červená paprika nebo jarní cibulka.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě