Růžičková kapusta je jednou z těch ingrediencí, na které mnozí často zapomínají. Je to však škoda, protože výborně chutná a dá se připravit na desítky způsobů. Já jsem ji tentokrát podusila a přidala k ní opečenou slaninu. Autor: Jana Bednářová
Růžičková kapusta je jednou z těch ingrediencí, na které mnozí často zapomínají. Je to však škoda, protože výborně chutná a dá se připravit na desítky způsobů. Já jsem ji tentokrát podusila a přidala k ní opečenou slaninu. Autor: Jana Bednářová
Dušená růžičková kapusta je výborná k obědu i večeři. Hotová bude téměř okamžitě. Sama o sobě se hodí k různým masitým pokrmům, jako jsou například francouzské řízky nebo kuřecí placičky, ale když do ní přidáte slaninu, vytvoříte plnohodnotný a sytý pokrm.
Hotové dušené kapustičky podáváme samostatně nebo s jakoukoliv přílohou podle chuti. Mně se k nim nejvíce hodí vařené brambory.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě