Výborná mramorovaná vláčná bábovka

Recept Výborná mramorovaná vláčná bábovka

Přidal: , 27.1.2016

Kategorie: Bábovky, Dezerty, Moučníky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

K snídani byla výborná mramorovaná vláčná bábovka od mojí kamarádky Vendulky. Autor: Máma v kuchyni

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 27.1.2016

Kategorie: Bábovky, Dezerty, Moučníky

SUROVINY

250 gpolohrubé mouky
250 grostlinného tuku
200 gmoučkového cukru
250 gtvarohu ve vaničce
3 ksvejce
1 bal.kypřící prášek do pečiva
1 bal.vanilkový cukr
kakao na obarvení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Veškeré ingredience kromě bílků smícháme v těsto.
  2. Z bílků uděláme sníh a opatrně na závěr vmícháme do těsta.
  3. Do poloviny těsta přidáme kakao a střídavým naléváním do bábovkové formy vytvoříme mramorování.
  4. Pečeme na 180°C cca 45 minut.

Zdroj: Máma v kuchyni

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit