Krkovička na cibuli a česneku je skvělým obědem a večeří. Připravit ji můžete během běžných i svátečních dní. Skvěle zasytí a díky vynikající chuti si ji zamiluje úplně každý. Autor: Michaela Žítková
Krkovička na cibuli a česneku je skvělým obědem a večeří. Připravit ji můžete během běžných i svátečních dní. Skvěle zasytí a díky vynikající chuti si ji zamiluje úplně každý. Autor: Michaela Žítková
Příprava tohoto oběda nebo večeře není vůbec náročná, přičemž jí potěšíte každého člena rodiny. Maso stačí jen dobře ochutit a následně dát do remosky, která za vás udělá většinu práce.
Krkovičku jsem tentokrát servírovala se salátem a bramborovou kaší, kterou jsem ochutila solí, máslem a kurkumou. Pokud by se vám však kaši nechtělo připravovat, můžete si k masu uvařit jen brambory, na které dáte trochu másla.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě