Zapečená cuketa s bešamelem a parmazánem je výborným obědem i večeří. Podobá se lasagním, ale ve srovnání s nimi je o něco zdravější. Ideální je tak i pro ty, kteří si hlídají svou stravu a jídelníček.
Zapečená cuketa s bešamelem a parmazánem je výborným obědem i večeří. Podobá se lasagním, ale ve srovnání s nimi je o něco zdravější. Ideální je tak i pro ty, kteří si hlídají svou stravu a jídelníček.
Příprava zapečené cukety není náročná. V receptu můžete použít také lilek, čímž vytvoříte pravou italskou parmigianu. Kromě toho můžete mírně obměnit i výběr sýrů. Kombinace mozzarelly a parmazánu je neodolatelná, ale pokud vám některý z nich chybí, klidně ho nahraďte.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě