Výborné bramboračky se zakysanou smetanou
Bramborové placky jsou taková klasika. Připravovala jsem je na večeři a musím říct, že nám chutnalo až příliš. Možná proto, že jsem je už dlouho nedělala. Snažila jsem se dát méně oleje na smažení, aby nebyly příliš mastné. Můj manžel je má rád se sklenicí kyselého mléka, mně zase chutnají pouze se zakysanou smetanou. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
6 ksbrambory
1 ksvajíčko
2 lžícemouka (kopcovité lžíce)
150 gzakysaná smetana
pepř podle chuti
kopr nebo potržlenová nať
sůl
olej na smažení
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Výborné zemiakové placky s kyslou smotanou.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Leckere Kartoffelpuffer mit saurer Sahne an.
KOMENTÁŘE K RECEPTU