Máte rádi nadýchané sladké koblihy, ale neděláte je často, protože jsou příliš těžké a kalorické? Byla jsem na tom stejně, dokud jsem nevyzkoušela tento recept. Koblihy se nesmaží, ale pečou, takže nejsou vůbec mastné, a přitom chutnají téměř k nerozeznání od těch tradičních.
Máte rádi nadýchané sladké koblihy, ale neděláte je často, protože jsou příliš těžké a kalorické? Byla jsem na tom stejně, dokud jsem nevyzkoušela tento recept. Koblihy se nesmaží, ale pečou, takže nejsou vůbec mastné, a přitom chutnají téměř k nerozeznání od těch tradičních.
Pečené koblihy jsou skvělým kompromisem, pokud toto sladké jídlo milujete, ale snažíte se jíst zdravěji. Těsto je měkké a krásně nadýchané, přičemž ho lze naplnit jakýmkoli džemem, krémem, pudinkem nebo Nutellou.
Před podáváním můžete koblihy posypat moučkovým cukrem. Pokud je chcete ještě lákavější, ozdobte je rozpuštěnou čokoládou. Největší výhodou těchto koblih je, že oproti smaženým chutnají skvěle i druhý den.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě