Dnes jsem místo tradičních škvarkových pagáčů připravila škvarkové rohlíčky. Byly krásně lístkované i bez překládání, i když na jejich estetice musím ještě trochu zapracovat. To však nic nemění na tom, že jejich chuť je skutečně dokonalá. Určitě je vyzkoušejte.
Dnes jsem místo tradičních škvarkových pagáčů připravila škvarkové rohlíčky. Byly krásně lístkované i bez překládání, i když na jejich estetice musím ještě trochu zapracovat. To však nic nemění na tom, že jejich chuť je skutečně dokonalá. Určitě je vyzkoušejte.
Škvarkové pagáče jsou u nás klasika, která se připravuje na různé oslavy nebo posezení s blízkými. Nejlépe chutnají čerstvé – hned v den přípravy, ale pokud je budete skladovat v uzavíratelné nádobě, vydrží vám i dva až tři dny.
Hotové škvarkové rohlíčky nechte vychladnout a poté podávejte. Pokud by se vám rohlíčky nelíbily, můžete z těsta klidně připravit i klasické pagáče. A jestli hledáte něco rychlejšího, vyzkoušejte recept na škvarkové pagáče bez kynutí.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě