Výborné karbanátky se sýrem a vajíčkem

Recept Výborné karbanátky se sýrem a vajíčkem

Přidal: , 22.2.2015

Kategorie: Karbanátky, Maso, Mleté maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Delikatesa, kterou si oblíbíte. Karbanátky ze sýra, vajíčka a s mladou jarní cibulkou obalované ve strouhance. Mňamka!

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 22.2.2015

Kategorie: Karbanátky, Maso, Mleté maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

12 ksvejce
200 geidam
1 svazekjarní cibulka nebo pažitka
1/4 lžičkysůl
1 lžičkapepř
5 lžícstrouhanka
olej na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. 10 vajíček si uvaříme natvrdo. Eidam si nastrouháme na jemném struhadle a jarní cibulku si nakrájíme na drobno.
  2. Všechny tři suroviny smícháme, přidáme 2 syrová vajíčka a 2 lžíce strouhanky a důkladně spojíme. Osolíme, opepříme podle chuti.
  3. Z hmoty si vytváříme malé karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji na pánvi z obou stran.
  4. Podáváme teplé se salátem nebo bramborovou kaší. Dobrou chuť!

Zdroj: Zcukrempudrem

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit