Tyto tvarohové hřebeny si vás získají nejen svou skvělou chutí, ale také zajímavým vzhledem. Připravuji je často během víkendů a následně je servíruji buď k snídani, nebo odpoledne jako něco dobrého a sladkého ke kávě. Určitě vyzkoušejte. Stojí za to. Autor: Milada Sumková
Tyto tvarohové hřebeny si vás získají nejen svou skvělou chutí, ale také zajímavým vzhledem. Připravuji je často během víkendů a následně je servíruji buď k snídani, nebo odpoledne jako něco dobrého a sladkého ke kávě. Určitě vyzkoušejte. Stojí za to. Autor: Milada Sumková
Tvaroh dodává hřebenům skvělou chuť a šťavnatost. Obvykle ho dochucuji vanilkovým a krupicovým cukrem, ale můžete do něj klidně přidat skořici nebo cokoliv jiného podle své chuti. Pro oživení by se mohl hodit i rybízový domácí džem, který si můžete připravit podle tohoto receptu.
Hřebeny posypeme moučkovým cukrem a můžeme podávat. Tvaroh je vděčná surovina, která nejenže skvěle chutná, ale také se dá použít různými způsoby. Kromě hřebenů si z něj můžete připravit i jiné kynuté koláčky, například tyto moravské s majonézou.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě