Linecké cukroví jsem letos připravila na několik způsobů. Kromě těch klasických, které jsem plnila marmeládou, jsem vytvořila i tyto ochucené kávou a dekorované kávovým zrnem. Autor: Xénia Portášová
Linecké cukroví jsem letos připravila na několik způsobů. Kromě těch klasických, které jsem plnila marmeládou, jsem vytvořila i tyto ochucené kávou a dekorované kávovým zrnem. Autor: Xénia Portášová
Kávové linecké jsem spojovala máslovým krémem. Ten udělal z jinak jednoduchého vánočního cukroví výborný dezert. Příprava tohoto receptu je sice delší než u klasické varianty, ale rozhodně stojí za to ji vyzkoušet.
Pro ještě lepší efekt můžeme cukroví místo tmavé čokolády polévat bílou. Na té kávové zrno vynikne mnohem lépe. Hotové cukroví skladujeme v uzavíratelné nádobě na chladném místě, přičemž při manipulaci dáváme pozor, aby z něj neodpadlo zrno.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě