Škvarkové pagáče jsou tím nejlepším pohoštěním na oslavy, setkání nebo dny, kdy k vám přijde návštěva. Skvěle chutnají a na rozdíl od jiného občerstvení dokážou i dobře zasytit. Já je poslední roky dělám ve stylu šneků, které jsou mnohem efektnější. Autor: Milada Sumková
Škvarkové pagáče jsou tím nejlepším pohoštěním na oslavy, setkání nebo dny, kdy k vám přijde návštěva. Skvěle chutnají a na rozdíl od jiného občerstvení dokážou i dobře zasytit. Já je poslední roky dělám ve stylu šneků, které jsou mnohem efektnější. Autor: Milada Sumková
Příprava škvarkových šneků není vůbec náročná. Jakmile vám vykyne těsto, stačí ho jen naplnit škvarky, zatočit a dát péct. Povrch obvykle zdobím kmínem, ale pokud vám nechutná, můžete ho úplně vynechat nebo místo něj zvolit sezam.
Škvarkové pagáče chutnají nejlépe těsně po upečení. Kromě skvělé chuti potěší i pěkným vzhledem, díky kterému se budou vyjímat na každém slavnostním stole. Pokud byste kromě nich chtěli na stole i něco jiného, můžete vyzkoušet například škvarkové rohlíky.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě