Kynutým švestkovým koláčem s drobenkou nikdy nic nezkazíte. Pokud byste si chtěli jeho pečení zjednodušit, vyzkoušejte náš recept, díky kterému nemusíte jednotlivé suroviny vůbec vážit. Vše totiž odměříte pomocí jednoho hrnku.
Kynutým švestkovým koláčem s drobenkou nikdy nic nezkazíte. Pokud byste si chtěli jeho pečení zjednodušit, vyzkoušejte náš recept, díky kterému nemusíte jednotlivé suroviny vůbec vážit. Vše totiž odměříte pomocí jednoho hrnku.
Na kynutý koláč můžete použít čerstvé i kompotované švestky. Pokud byste se rozhodli pro čerstvé a náhodou by byly kyselejší, nemusíte se ničeho obávat. Drobenka je dostatečně sladká, aby vyvážila kyselost ovoce.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě