Toto ošklivé počasí je dobré tak akorát na jednu věc. Na vypekání a zahřátí se u sporáku. Miluji péct když je počasí na nic. Měla jsem ještě třešně, které jsem zavařila minulého roku v květnu a už jich bylo třeba spotřebovat, protože ani se nestihneme vzpamatovat a už tu bude znovu čas třešní. Vynikající, křehká bublanina, která není vůbec přeslazená a je šťavnatá díky zakysané smetaně. Autor: Triniti
Toto ošklivé počasí je dobré tak akorát na jednu věc. Na vypekání a zahřátí se u sporáku. Miluji péct když je počasí na nic. Měla jsem ještě třešně, které jsem zavařila minulého roku v květnu a už jich bylo třeba spotřebovat, protože ani se nestihneme vzpamatovat a už tu bude znovu čas třešní. Vynikající, křehká bublanina, která není vůbec přeslazená a je šťavnatá díky zakysané smetaně. Autor: Triniti
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě