Vynikající, chutné a rychlé koblihy bez kynutí

Recept Vynikající, chutné a rychlé koblihy bez kynutí

Přidal: , 13.7.2015

Kategorie: Nejlepší dezerty, Koblihy, Dezerty, Moučníky

FOTO OD VÁS
Recept Vynikající, chutné a rychlé koblihy bez kynutí
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Těsto z bílého jogurtu je nadýchané, jemné a křehoučké. Vynikající, chutné a rychlé koblihy bez kynutí.

FOTO OD VÁS
Recept Vynikající, chutné a rychlé koblihy bez kynutí
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 13.7.2015

Kategorie: Nejlepší dezerty, Koblihy, Dezerty, Moučníky

SUROVINY

Budeme potřebovat:

500 mlbílý jogurt
6 lžicslunečnicový olej
2 lžícemoučkový cukr
5 sklenicpolohrubá mouka
1/2 lžičkysůl
1 lžičkajedlá soda
2 ksvejce
moučkový cukr na posypání
olej na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Bílý jogurt dáme do velké misky, přidáme vajíčka a cukr. Promícháme, přidáme olej, sůl, sodu a prosátou mouku. Zpracujeme hladké těsto, které se nelepí na ruce.
  2. Rozdělíme ho na několik částí a každou část rozválíme do obdélníku. Pomocí poháru vykrojíme koblihy. Dovnitř pomocí víčka od láhve uděláme dírku.
  3. Koblihy smažíme v rozpáleném oleji na pánvi. Oleje musí být dostatek, aby v něm koblihy plavaly. Smažíme z obou stran do zlata. Pak je ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje.
  4. Na talíři posypeme moučkovým cukrem a podáváme. Dobrou chuť!

Zdroj: Vk

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit