Masarykovo cukroví je chutné, sladké a rozplývá se na jazyku. Na jeho přípravu stačí jen pár základních surovin, které s velkou pravděpodobností máte i vy doma. Autor: Marcela Sácká
Masarykovo cukroví je chutné, sladké a rozplývá se na jazyku. Na jeho přípravu stačí jen pár základních surovin, které s velkou pravděpodobností máte i vy doma. Autor: Marcela Sácká
Masarykovo cukroví dělám obvykle tak, že ze surovin vypracuji těsto, které vytvaruji do válečku. Z něj následně krájím menší kolečka, která už jen dám na plech a peču. Výsledné cukroví je výborné a můžete ho bez problémů péct i během roku. Nejen na Vánoce.
Hotové Masarykovo cukroví necháme vychladnout. Těsně před podáváním ho můžeme posypat moučkovým cukrem. Neděláme to však několik dní předem, protože cukr by se rozpustil a na cukroví by nevypadal dobře.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě