NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Vynikající maslový řízek z mletého masa s cibulovou omáčkou.
Vynikající maslový řízek z mletého masa s cibulovou omáčkou.
Recept Vynikající maslový řízek z mletého masa s cibulovou omáčkou.
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se

Připravte si s námi báječné máslové řízky z mletého masa s cibulovou omáčkou. Je to jedinečná kombinace šťavnatého masa a bohaté, aromatické omáčky, která potěší vaše chuťové pohárky. Skvěle se hodí pro běžný den i slavnostní oběd pro vaše hosty. Autor: Pavlína Moučková

Moucková Pavlina Moucková Pavlina    ·   26.6.2024

Vynikající maslový řízek z mletého masa s cibulovou omáčkou.

Připravte si s námi báječné máslové řízky z mletého masa s cibulovou omáčkou. Je to jedinečná kombinace šťavnatého masa a bohaté, aromatické omáčky, která potěší vaše chuťové pohárky. Skvěle se hodí pro běžný den i slavnostní oběd pro vaše hosty. Autor: Pavlína Moučková

30 min
Čas přípravy
60 min
Čas vaření
Suroviny
500 g
mleté ​​maso
podle chuti
mletý pepř
podle chuti
sůl
kousek
máslo
1 ks
rohlík
troška
mléko
3-4 ks
cibule
na jíšku
hladká mouka
Postup receptu
Vytisknout
30 min
Čas přípravy
60 min
Čas vaření
  1. Rohlík nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce. Přidáme k ostatním ingrediencím, smícháme a připravíme si tak masovou směs.
  2. Ze směsi vytvarujeme fašírky, které položíme do zapékací misky na nakrájenou cibuli, trochu podlijeme a pečeme v troubě při 200 stupních dozlatova.
  3. Maso z pekáče vyjmeme, odložíme stranou a cibuli přelijeme do hrnce.
  4. Cibuli v hrnci zaprášíme hladkou moukou, přidáme trochu vody, povaříme a nakonec rozmixujeme dohladka.
  5. Maso s omáčkou podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře k receptu
monikaluky    ·   16.8.2024   ·   Odpovědět   ·  

Výborný recept. Omáčku som si trošku vylepšila podľa svojej chuti, ale inak super. Ďakujem.

monikaluky    ·   16.8.2024   ·   Odpovědět   ·  

Výborný recept. Omáčku som si trošku vylepšila podľa svojej chuti, ale inak super. Ďakujem.

Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář