Výborný krémeš z kakaovými medovými pláty a s piškoty v náplni a také na polevě. Poleva je se smetanou na šlehání, krásně se krájí a vůbec se neláme, takže doporučuji vám připravit tuto polevu. Příště bych ještě do nádivky dala vanilkové aroma nebo lusk vanilky, případně vanilkový cukr navíc. Pro mě to byla méně výrazná chuť, ale ostatním doma velmi chutnal. Autor: Karambola
Výborný krémeš z kakaovými medovými pláty a s piškoty v náplni a také na polevě. Poleva je se smetanou na šlehání, krásně se krájí a vůbec se neláme, takže doporučuji vám připravit tuto polevu. Příště bych ještě do nádivky dala vanilkové aroma nebo lusk vanilky, případně vanilkový cukr navíc. Pro mě to byla méně výrazná chuť, ale ostatním doma velmi chutnal. Autor: Karambola
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě