Vynikající řezy, které jsem sice dělala poprvé, ale určitě ne naposledy. Miluji dezerty bez krému a hlavně ty, které nesou těžké, máslové, přeslazené a plné šlehačky. Při pečení těta mi trochu vůně nepasovala, ale chuťově mě překvapil. S těstem se pracovalo luxusně, vůbec se netrhalo, rozválela jsem všechny na jak se říká první šupu :) :) Chuťově připomíná kynutý "pudingoš", který máme velmi rádi všichni :) Autor: Jaja
Vynikající řezy, které jsem sice dělala poprvé, ale určitě ne naposledy. Miluji dezerty bez krému a hlavně ty, které nesou těžké, máslové, přeslazené a plné šlehačky. Při pečení těta mi trochu vůně nepasovala, ale chuťově mě překvapil. S těstem se pracovalo luxusně, vůbec se netrhalo, rozválela jsem všechny na jak se říká první šupu :) :) Chuťově připomíná kynutý "pudingoš", který máme velmi rádi všichni :) Autor: Jaja
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě