Vynikající škvarková pomazánka

Vynikající tradiční škvarková pomazánka, kterou dělávám přesně podle receptu od mé babičky už asi 40 let. Samozřejmě škvarky jsou nejlepší domácí, ale tak řekněme si pravdu, dnes dostat domácí škvarky je spíše rarita. Samozřejmě v pomazánce nesmí chybět hořčice ani cibule a uvařená vajíčka. Autor: Triniti

Přidal:, 14.11.2018
Kategorie: Chuťovky, Pomazánky, Škvarková
Čas přípravy:
Recept Vynikající škvarková pomazánka

Suroviny

100 gmletých škvarků
4 ksuvařená vejce
1 kscibule
2 lžícehořčice
dle chutisůl, pepř

Postup přípravy

  1. Vajíčka uvaříme natvrdo, protlačíme na mřížce nebo je nakrájíme na drobno.Tip: Sbírka 25 nejlepších receptů na zákusky, které nesmí chybět na svátečním velikonočním stole
  2. Přidáme pomleté škvarky (já melu na středně velkém nástavci), přidáme hořčici, nakrájenou cibuli a promícháme.
  3. Osolíme a opepříme podle chuti a důkladně promícháme.Tip: Sbírka 12 nejlepších punčových zákusků, které můžete připravit na Velikonoce
  4. Pomazánka je nejlepší když trochu postojí. Vše se dokonale propojí a chuť je fantastická.