Vynikající tvarohové řezy bez mouky

Recept Vynikající tvarohové řezy bez mouky
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Někdy třeba své tělo odměnit i jídlem bez mouky. Člověka to až nabudí a cítí se mnohem lépe, než když stále je pšeničné jídla. Jsou těžko stravitelné, ale co naděláme, jsou velmi chutné. Brzy je tu i léto a pokud nevíte odolat sladkému, zkuste si připravit tyto vynikající tvarohové řezy, do kterých nepřidáte ani špetku mouky. Samozřejmě osladit řezy můžete medem, cukrem, sirupem, sladidlem, je to na vás.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

250 gjemný tvaroh
100 mlmléko
2 ksvejce
2 ksbanán
dle chuticukr
dle chutiskořice

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Tvaroh s mlékem vymícháme do jednotné hmoty, přidáme banány (rozmixované), cukr (můžete použít med, sladidlo nebo jiný sirup), skořici a žloutky. Mixérem utřeme do pěny.
  2. Bílky vyšleháme do tuhé pěny a jemně je vařečkou přimícháme do tvarohové hmoty.
  3. Připravené těsto navrstvíme do formy a dáme zapéct do předem vyhřáté trouby. Pečeme při teplotě 160 stupňů cca 35 minut (sledujeme).
  4. Na závěr vrch polijeme medem nebo sirupem, případně posypeme cukrem.

Zdroj: Vk

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit