Na velmimírném ohnia za stálého míchánítěstokrátcespaříme. Správnéspařenétěstopoznáme podletoho, že se začneoddělovatode dnaa stěnnádoby, je pevné alesklé. Opalovanétěstopřendámedo studenémísy, míchámeazpracováváme, dokudčástečněnevychladne.
Do těstapostupnězapracujemejedno vejcepo druhéma každés těstemdůkladněspojíme, dokudpřidámedalší.Hotovéodpalovanétěstomusí býthusté,hladké a lesklé.
Plechpotřemetukem nebovyložíme papírem, nakreslímesi na němzapomocisklenice atužkyorientačníkroužkuacukrářskýmsáčkemnějstříkámekolečka.
Plechvložíme dodobřerozehřáté troubyna200-220stupňů. Rychlýmzahřátímse v cestěvytvořípára, kterápečivonafoukne. Prvních7minutnesmímetroubuotevírat, abychomneporušilinarůstánítěsta, jinakbyvětrníkyzůstalytvrdé anízké.Po uplynutí7minutteplotumírněztišit, ccana180 stupňůa pečeme, dokud nebudememít hezkézlatavézbarvenípečiva.
Když vidíme, žepečivonámdostalokrásnou barvu, troubu vypnemea mírněpootevřemedvířka. Větrníkynevybíráme! Necháme jetaktovpolootevřenétrouběodstát10minut.Po uplynutí10 minut, větrníkyvyjmeme,ještě horkéjejichpřekrojíme. Plnitje můžemeaž po důkladnémvychladnutí.
Z mléka, cukrůazlatéhoklasu/pudinkusiuvařímehustý krém, který takénechámemírně vychladnout.