Vývar z kosti

Recept Vývar z kosti

Přidal: , 12.5.2015

Kategorie: Vepřový vývar, Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Není nad nedělní polévku. Mňam! Autor: Roseangel

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 12.5.2015

Kategorie: Vepřový vývar, Polévky

SUROVINY

Potřebujeme:

1 ksvepřové kosti
1 ksmrkev
1 ksceler
1 kspetržel
sůl
nové koření
bobkový list

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Do hrce s vodou dám kost, sůl a koření a vařím ji až maso na kosti změkne.
  2. Vyndám kost, oberu kousky masa a vrátím je do vývaru, do kterého ještě přidám nastrouhanou kořenovou zeleninu.
  3. Když je zelenina měkká, vařím ještě asi deset minut. Polévku dochutím.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit