Základní recept na bublinu s různým ovocem. Já jsem měla ještě jahody, tak jsem upekla jahodovou bublaninu z čerstvých jahod. Nerada odkládám jahody do mrazáku, protože po zmrazení a následném rozmrazení již nejsou až tak dobré, pustí svou šťávu a změknou. Na rozmixování je to v pořádku, ale na bublaninu se spíše hodí čerstvé ovoce, tedy alespoň podle mě.
Základní recept na bublinu s různým ovocem. Já jsem měla ještě jahody, tak jsem upekla jahodovou bublaninu z čerstvých jahod. Nerada odkládám jahody do mrazáku, protože po zmrazení a následném rozmrazení již nejsou až tak dobré, pustí svou šťávu a změknou. Na rozmixování je to v pořádku, ale na bublaninu se spíše hodí čerstvé ovoce, tedy alespoň podle mě.
Zdroj: Vaření a pečení s radostí
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě